Loader
Picker Icon

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Servicii curatenie generala

Serviciile profesionale de curatenie generala se desfasoara pe baza de contract sau comanda ferma in functie de solicitarile clientului. Se poate efectua lunar, trimestrial, bianual sau anual, în funcţie de nevoile fiecaruia.

Utilizam solutii profesionale concentrate pentru curatarea tuturor suprafetelor, echipamente speciale pentru spalarea mecanizata a pardoselilor sau mochetelor, aspiratoare profesionale si industriale, ustensile pentru desprafuirea si despaienjenirea peretilor, tubulaturilor si altor corpuri sau obiecte. Sisteme pentru spalarea geamurilor si sisteme de mop profesionale.

Cu ajutorul acestor solutii si ustensile „speciale” spatiul dumneavoastra va curat si dezinfectat in cel mai scurt timp.

 

Operatiuni specifice curatenie generale:

Decapare pardoseli (Curatare in profunzime a pardoselii)

Spalat intrior – exterior cladire – suprafata vitrata

Spalare prin samponare mocheta

Decalficiat grupuri sanitare (Spalare in profunzime cu solutii acide pentru dizolvarea depunerilor persistente)

Spalarea corpurilor de iluminat si a luminatoarelor (Daca este cazul)

Spalarea prin injectie – extractie a scaunelor din zona administrativa

Desprafuirea si despaienjenirea peretilor;

Colectarea/evacuarea manuala a deseurilor solide din spatiu;

Curatarea prin stergere manuala in regim semiumed/umed a tuturor corpurilor de iluminat instalatiilor de aer conditionat a prizelor intrerupatoarelor si a caloriferelor;

Stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu inox sau crom;

 

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Curatenia dupa constructor necesita timp, resursa umana, echipamente profesionale (masini monodisc, masini de spalat pardoseli, sistem de mop etc.) si detergenti speciali pentru aceste operatiuni (Detergenti decapanti, detergenti acizi pentru indepartarea depunerilor de var, vopsele, chit sau alte materiale de constructii).

NOTA: Planificarea curatenie dupa renovare, este unul dintre cele mai importante aspecte. Curatenia dupa constructor incepe cu evacuarea deseurilor grosiere din interior, apoi de la partea de plafon/tavan, urmand desprafuit si despaienjenit pereti, corpuri de iluminat, usi, prize si intrerupatoare, corpuri de mobilier. Lucrarile se finalizeaza cu spalarea/decaparea pardoselilor si retusarea (daca este cazul) finala a curateniei.

Predarea lucrarilor se face doar in momentul in care seful de echipa verifica intreaga lucrare si se asigura ca toate suprafetele au fost curatate.

CURATENIE GENERALA DUPA CONSTRUCTOR

CURATENIE DUPA EVENIMENTE

Servicii de curatenie ocazionale prestate pe baza de comanda ferma sau contract, servicii dedicate in special organizatorilor de evenimente, restaurantelor, salilor de nunti, centrelor expozitionale si show-room-urilor si locatii unde de regula se organizeaza diverse evenimente.

Oferim solutia completa de la servicii de curatenie dupa amenajarea spatiilor, inainte de inceperea evenimentelor si servicii de curatenie dupa finalizarea evenimentelor.

Avantajele colaborarii cu noi sunt multiple, printre care amintim…

  • Disponibilitate 24 din 24 ore si 7 din 7 zile
  • Toate echipamentele, ustensilele si consumabilele sunt asigurate de catre noi, prin externalizarea serviciilor de curatenie, clientul nu mai are probleme cu asigurarea curateniei.
CURATENIE DUPA EVENIMENTE

CURATENIE EXTERIOARA

Oferim servicii de mentenanta pentru spatii exterioare pentru persoane fizice si juridice. Prestam servicii de curatenie, mentenanta tehnica, proiectare, executie si intretinere spatii verzi pentru hale industriale, parcuri logistice, centre universitare, centre comerciale si parcari publice sau private.

De asemenea oferim servicii de curatenie si intretinere spatii exterioare pentru institutii publice.

Operatiunile principale sunt:

  • Spalarea cladirilor la exterior, pereti si fatade vitrate
  • Maturarea industriala mecanizata a parcarilor si spalarea acestora
  • Degajarea gunoiului catre locurile special amenajate si selectarea acestora
  • Desprafuire si spalare a indicatoarelor, totemurilor si a echipamentelor specifice
CURATENIE SPATII EXTERIOARE

Pentru informatii sau oferta de pret suna-ti acum la 0757 462 862 / 0744 178 294 sau email office@lucateam.ro

FIRMA DE CURATENIE GENERALA LUCATEAM