Loader
Picker Icon

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Servicii Curatenie Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Spatii Verzi LUCATEAM GROUP

Intr-o piata dinamica, bombardata de “oferte speciale”, am ales sa prestam o gama diversificata si bine selectata de servicii dedicate mentenantei cladirilor, amenajarea spatiilor interioare si exterioare. Fiecare serviciu din oferta noastra a fost bine studiat si perfectionat in decursul anilor, oferim gama completa de servicii si produse, servicii de proiectare si arhitectura cladiri si spatii verzi, executie lucrari de constructii civile si industriale, amenajari interioare si lucrari de instalatii electrice si sanitare, servicii de curatenie, intretinere si lucrari speciale.

Ne consideram a fii o companie ajunsa la maturitate, definita prin profesionalism si promptitudine. Stau marturie sutele de clienti multumiti de activitatea noastra si recunoasterea la nivel national.

Interesul fata de domeniile in care activam ne-a determinat sa cautam informatie pertinenta, sa ne scolim, sa ne perfectionam, invatand de la cei mai buni din Europa si avand sustinerea unor nume sonore in industriile profesionale din Romania.

MISIUNEA NOASTRA se bazeaza pe un principiu simplu : castig – castig, sau nimic altceva! Ne dorim la fel de mult sa va gasiti beneficiile in colaborarea noastra, precum ne dorim atingerea propriilor obiective! Consideram ca acesta este pasul cel mai important si totodata cel mai dificil, dar in egala masura indispensabil in costruirea unei relatii pe termen lung cu partenerii nostri.

Servicii profesionale de curatenie!

Firma de curatenie cu sediul in Alba Iulia si activitate curenta in Judetele Cluj, Alba, Sibiu, Hunedoara, Mehedinti, Dolj, Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor, Salaj, Valcea, Gorj, Mures, Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Arges, Prahova, Ilfov si Bucuresti, si Brasov.

Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor si spatiilor exterioare, servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, inchiriere echipamente profesionale si ustensile pentru curatenie, inchiriere de personal calificat pentru curatenie.

Compania noastra este specializata in efectuarea de operatiuni speciale de curatenie: curatenie de intretinere si generala, reconditionarea si protejarea pardoselilor, curatenie in timpul si dupa constructor sau renovare, spalare si reconditionare covoare si/sau mochete.

Sectoarele unde ne desfasuram activitatiile sunt: institutii publice, spatii comerciale, spatii industriale, spatii exterioare, industria alimentara, hoteluri si restaurante si industria medicala.

Nu promite ce nu poţi face. Ideal este să faci ce n-ai promis. “RICHARD BRANSON”
Vezi detalii
Servicii Curatenie Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Spatii Verzi LUCATEAM GROUP

Pregatiti sa lucram cu pasiune!

MANAGEMENT SI PROIECTARE

Suntem o societate comerciala cu capital integral privat romanesc care ofera servicii de proiectare tehnica, asistenta tehnica, ofertare tehnica si financiara, management de santier si orice alt serviciu care tine de contructii si instalatii.

Suntem o societate tanara infiintata la inceputul anului 2012 din dorinta de a aduce un plus de valoare pietei de contructii din Romania prin serviciile oferite.

Descriere activitate      Portofoliu clienti