Loader
Picker Icon

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

SERVICII DE CURATENIE

SPALAT MOCHETE SI COVOARE

Oferim servicii de spalare mochete sau covoare la persoane fizice si juridice! Pentru noi nu conteaza cat de murdare sunt mochetele sau covoarele dumneavoastra, noi le vom curata, improspata si dezinfecta.

Spalarea mochetelor se face de catre noi direct la beneficiar!

NOTA: Aspiratul mochetei sau covorului este obligatoriu inainte de spalare. 

Servicii profesionale de spalare covoare si mochete cu masina monodisc si aspirator injectie – extractie

Cu ajutorul echipamentelor profesionale si detergentilor speciali scoatem petele de pe mochete sau covoare, indepartam guma de mestecam si redam culoarea covorului.

SPALAT MOCHETE SI COVOARE

Spalare geamuri si fatade cladiri

Oferim servicii de spalare geamuri si fatade cladiri pentru persoane fizice si juridice. Pretul pentru aceste operatiuni se stabileste in functie de suprafata, inaltimea, gradul de murdarie si frecventa lucrarilor.

Indepartam cu usurinta depunerile grosiere de murdarie de pe tamplaria PVC, tocurile de lemn, geamuri termopan, depuneri de fum de tigara, murdarie dupa renovare sau constructii.

Spalam geamuri si fatade cladiri in Judetele Alba, Sibiu, Cluj, Brasov, Mures si Hunedoara. Pe baza de contract sau comanda ocazionala in functie de cererea clientului.

O fereastra curatata ofera intotdeauna o imagine mai clara a lumii inconjuratoare iar pentru aceasta compania noastra dispune de ustensile si solutii profesionale pentru spalarea geamurilor

 
SPALAT GEAMURI

Spalare tapiserii

Spalam si dezinfectam scaune tapisate, fotolii de una, doua sau mai multe persoane, capanele si coltare, saltele si paturi. Indepartam cu usurinta petele si murdariile grele de ulei, mancare, lichide, urme carioca, pix sau cerneala.

Cu ajutorul echipamentelor si solutiilor speciale pentru curatarea tapiseriilor, rezultatele sunt fantastice, petele dispar si culoarea textilei revine.

NOTA: Pentru restaurante, cafenele, cluburi, hoteluri sau sali festive pretul pentru servicii de spalare si intretinere tapiserii este negociabil in functie de numarul de obiecte care se vor spala, frecventa si gradul de murdarie.

Oferte speciale pentru restaurante, sali de nunti, cazinouri, hoteluri, sali de cinematograf, sali de sedinta etc

SPALAT TAPISERII